Δ΄ Ευέλικτη Ζώνη 4

Τη 2η Κυριακή του  Μαΐου γιορτάζουμε σε όλο τον κόσμο τη γιορτή της Μητέρας.  Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η Μάνα μας, όποια ηλικία και να έχουμε. Με αφορμή λοιπόν αυτή την ξεχωριστή γιορτή θα διαβάσουμε ένα βιβλίο  με σύντομες ιστορίες  παιδιών για τις μαμάδες τους.  Όλες είναι διαφορετικές και ξεχωριστές. Αφού το διαβιάσετε, γράψτε κι εσείς κάτι παρόμοιο για τη δική σας μανούλα.  Να κάνετε και μια ζωγραφιά και να μου τα στείλετε. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο;

https://syneducation.files.wordpress.com/2019/04/mamades.pdfΔ΄ Μαθηματικά 8 – Ιστορία 3

Γεια σας παιδιά,σας στέλνω ένα φυλλάδιο με πράξεις πολλαπλασιασμού και προβλήματα και ένα φυλλάδιο στην ιστορία επανάληψη του πελοποννησιακού πολέμου κεφάλαια 25, 26, 27.

Δ΄ Γλώσσα 8, Μαθηματικά 7

Γεια σας παιδιά, σας στέλνω ένα φυλλάδιο Μαθηματικών για επανάληψη και ένα φυλλάδιο Γλώσσας, γραπτού λόγου για το περιβάλλον. Να το γράψετε στο τετράδιο εργασιών. Προσοχή στις παραγράφους, οι λέξεις από δίπλα θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη του θέματος.

Δ΄ Γλώσσα 6

Γεια σας παιδιά! Σας στέλνω επαναληπτικές ασκήσεις στη Γλώσσα από την Ενότητα 9. Όσοι δυσκολευτείτε, μπορείτε να ανατρέξετε στη συγκεκριμένη ενότητα.

Να είστε καλά, ο Δάσκαλός σας