Γονείς, μαθητές και μαθήτριες

Παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου σήμερα (2 Απριλίου) και η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γονείς, μαθητές και μαθήτριες αλλά και φίλους του σχολείου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έσπευσαν να δωρίσουν περίπου 60 πανέμορφα και σε εξαιρετική κατάσταση παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – Σχολική Επιτροπή – Δ. Δοξάτου

Με την ευκαιρία λήξης της χρονιάς 2018 η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον κ. Πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής 
του Δ. Δοξάτου, κ. Σερέτη Ανέστη, για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες που προέκυπταν στο σχολείο, όπως και τον Δήμο Δοξάτου και συγκεκριμένα τον κ. Δήμαρχο κ. Δαλακάκη Δημήτρη για την παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου, προκειμένου να μεταφέρονται τα παιδιά της Γ΄ τάξης στο κολυμβητήριο της Δράμας κάθε Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, τη χρονιά που πέρασε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εφοδίασε το σχολείο μας με γεωμετρικά όργανα, σχολικούς χάρτες, σχολικά είδη, 3 παγκάκια για την αυλή του σχολείου και έναν βιντεοπροβολέα, ενώ μέσω της Σχολικής Επιτροπής αγοράστηκαν 2 αναβαθμισμένοι ΗΥ, αθλητικός εξοπλισμός, κώνοι σήμανσης και λοιπά αναλώσιμα υλικά απαραίτητα για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου μας.

Προσφορά Γονέα

Εκ μέρους της διεύθυνσης και του διδακτικού προσωπικού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Αλατάκη Δημήτρη, γονέα μαθητών μας α. για την οικονομική του στήριξη στη διεξαγωγή διδακτικών επισκέψεων που χρήζουν λεωφορείου, β. για τη δωρεά φωτιστικού και λαμπτήρων για το γραφείο των δασκάλων και γ. για τη δωρεά εκτυπωτή κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας δίνουν ιδιαίτερη χαρά και δύναμη, γιατί δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία και τη στήριξη από μέρους των γονέων σε μια πολύ δύσκολη εποχή.