Eυχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Public Δράμας για την ευγενική χορηγία ενός πολυμηχανήματος, εκτυπωτή-σαρωτή-φωτοτυπικού, για τις ανάγκες του σχολείου μας. Τέτοιου είδους χειρονομίες αποτελούν έμπρακτη ηθική και οικονομική στήριξη του εκπαιδευτικού έργου κυρίως σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Ευχαριστήριο

Σήμερα, 19 Αυγούστου, παραδόθηκε από τον μηχανικό κ. Γραμματή το γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, το οποίο αποτελεί κόσμημα τόσο για το σχολείο μας, όσο και για το χωριό μας! Ευχόμαστε να το περιβάλουν όλοι με αγάπη και υπευθυνότητα, ώστε να το χαιρόμαστε και να αθλούμαστε για πολλά χρόνια. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Δοξάτου.

Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια…

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τοποθετήθηκαν στα σκαλοπάτια του σχολείου μας οι παρακάτω όμορφες επιγραφές, οι οποίες καλλιεργούν σωστούς τρόπους συμπεριφοράς. Ήταν μια ευχάριστη εικόνα μετά την επιστροφή των παιδιών από την καραντίνα. Ένα θερμό “Ευχαριστώ” εκ μέρους όλων.

Ευχαριστήριο

Ως Δ/ντρια του σχολείου και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής θα ήθελα να ευχαριστήσω τη δωρήτρια εταιρεία “Ελληνικά Γαλακτοκομεία A.E” για τη δωρεά (μέσω του Υ.ΠΑΙ.Θ.) μίας ηλεκτρονικής συσκευής και συγκεκριμένα ενός (1) tablet HUAWEI T5 για τον εξοπλισμό του σχολείου και την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπ/σης.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – Α/θμια Σχολική Επιτροπή Δ. Δοξάτου – Δ. Δοξάτου

Με την ευκαιρία λήξης της χρονιάς 2019 η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον απερχόμενο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον απερχόμενο κ. Πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Δοξάτου,  κ. Σερέτη Ανέστη, για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες που προέκυπταν στο σχολείο. Με τη συναίνεση του κ. Σερέτη το σχολείο μας εφοδιάστηκε με δύο ακόμη βιντεοπροβολείς, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη, ώστε να διευκολυνθεί και να εμπλουτιστεί το έργο των εκπαιδευτικών.

Ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” και στον απερχόμενο Δήμαρχο του Δ. Δοξάτου κ. Δαλακάκη Δημήτρη, χάρη στις ενέργειες του οποίου εγκρίθηκε και βρίσκεται σε φάση υλοποίησης η επίστρωση του γηπέδου μπάσκετ με άσφαλτο και ελαστικό δάπεδο. Έργο αρκετά δαπανηρό, όμως αναγκαίο για την ασφαλή και ποιοτική ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό.

Γονείς, μαθητές και μαθήτριες

Παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου σήμερα (2 Απριλίου) και η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε γονείς, μαθητές και μαθήτριες αλλά και φίλους του σχολείου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έσπευσαν να δωρίσουν περίπου 60 πανέμορφα και σε εξαιρετική κατάσταση παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων – Σχολική Επιτροπή – Δ. Δοξάτου

Με την ευκαιρία λήξης της χρονιάς 2018 η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον κ. Πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής 
του Δ. Δοξάτου, κ. Σερέτη Ανέστη, για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες που προέκυπταν στο σχολείο, όπως και τον Δήμο Δοξάτου και συγκεκριμένα τον κ. Δήμαρχο κ. Δαλακάκη Δημήτρη για την παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου, προκειμένου να μεταφέρονται τα παιδιά της Γ΄ τάξης στο κολυμβητήριο της Δράμας κάθε Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, τη χρονιά που πέρασε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εφοδίασε το σχολείο μας με γεωμετρικά όργανα, σχολικούς χάρτες, σχολικά είδη, 3 παγκάκια για την αυλή του σχολείου και έναν βιντεοπροβολέα, ενώ μέσω της Σχολικής Επιτροπής αγοράστηκαν 2 αναβαθμισμένοι ΗΥ, αθλητικός εξοπλισμός, κώνοι σήμανσης και λοιπά αναλώσιμα υλικά απαραίτητα για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου μας.

Προσφορά Γονέα

Εκ μέρους της διεύθυνσης και του διδακτικού προσωπικού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Αλατάκη Δημήτρη, γονέα μαθητών μας α. για την οικονομική του στήριξη στη διεξαγωγή διδακτικών επισκέψεων που χρήζουν λεωφορείου, β. για τη δωρεά φωτιστικού και λαμπτήρων για το γραφείο των δασκάλων και γ. για τη δωρεά εκτυπωτή κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας δίνουν ιδιαίτερη χαρά και δύναμη, γιατί δείχνουν έμπρακτα την ευαισθησία και τη στήριξη από μέρους των γονέων σε μια πολύ δύσκολη εποχή.