Αγιασμός

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει στο Σχολείο μας ο καθιερωμένος Αγιασμός. Την ίδια μέρα τα παιδιά θα παραλάβουν και τα σχολικά βιβλία.

Οι μαθητές/τριες θα έρθουν στο σχολείο στις 10:00 π.μ. με τη σχολική τους τσάντα και φορώντας τη μάσκα τους (η χρήση της οποίας είναι υποχρεωτική για όλους σε όλους τους εσωτερικούς χώρους) και συνοδεία των δασκάλων τους, θα μπουν κατευθείαν στην αίθουσα της τάξης τους προκειμένου έως την ώρα του Αγιασμού. Θα ενημερωθούν για την ορθή χρήση της μάσκας και θα παραλάβουν τα βιβλία τους.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους μαθητών/τριών και των εκπ/κών, χωρίς την παρουσία των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών ή άλλων προσώπων, στο πλαίσιο των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 . Ο ιερέας θα επισκεφθεί στη συνέχεια όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, όπου θα παρευρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές/τριες και οι υπεύθυνοι εκπ/κοί των τάξεων/τμημάτων του σχολείου. Οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν στις 11:00π.μ.

Η μετακίνηση των μαθητών/τριών από τις Εργατικές Κατοικίες θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους. Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει από την Τρίτη 15/9.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου.

Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και δύναμη!

Η Διευθύντρια και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...