ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ 2023-24

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 σε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων έγινε η απονομή των αναμνηστικών δώρων στα παιδιά της Στ τάξης του Σχολείου μας. Το τελετουργικό είχε αρχικά αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια σκυταλοδρομιών, δρομικά παιχνίδια συνεργασίας με νερό, μουσικές καρέκλες, αλυσίδες και ποδόσφαιρο. Ακούστηκε ο αποχαιρετιστήριος και πολύ συγκινητικός λόγος του κ. Συμεωνίδη, δόθηκε από το Σύλλογο γονέων η ανθοδέσμη για τη συνταξιοδότηση της κ. Στανίτσα Θεοδοσίας, διαβάστηκαν ευχές από τα παιδιά της Ε ΄ τάξης προς τα παιδιά της Στ τάξης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση επίσης ως Σχολείο να ενημερώσουμε τις θερμότερες μας ευχές σε δυο παιδιά της Ε τάξης που πρώτευσαν στον διαγωνισμό του ΜΙΚΡΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ-ΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σ. Γ. προσέφερε σάντουιτς και παγωτό σε όλα τα παιδιά. Πρόσθετα όλοι μαζί παιδιά και γονείς χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Οι ευχές μας στο νέο Σχολείο ας συντροφεύσουν τα παιδιά μας στο Γυμνάσιο κι ας υποδεχτούμε τα παιδάκια της Α τάξης στο Σχολείο μας. Σαν Σύλλογος Διδασκόντων Ευχόμαστε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ.

Ωστόσο δίνουμε την υπόσχεση ότι αυτή η συνεργασία θα διανθιστεί τα επόμενα χρόνια με περισσότερες δράσεις δημιουργίας και κυρίως συνεργασίας τόσο με το ΣΓ όσο και με την ευρύτερη τοπική κοινωνία, φορείς, διεύθυνση, ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο με σκοπό την προαγωγή και την αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη και πρόοδο των παιδιών μας. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ: “KAΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...