ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΣΧ. ΧΡΟΝΙΑ 2023-24

Επιμόρφωση

Ενδοσχολική επιμόρφωση

Στα πλαίσια της ενδοσχολικής επιμόρφωσης  οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας παρακολούθησαν τις παρακάτω επιμορφώσεις:

  1. «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΑΞΗΣ» με φορέα υλοποίησης τον κ. Σαλπιγκτή Αλκιβιάδη, Σύμβουλο Εκπ/σης 2ης ΔΙΠΕ Ν. Δράμας.
  • «6 Στρατηγικές συνδιδασκαλίας» μεταξύ δασκάλου και δασκάλου παράλληλης στήριξης, με φορέα υλοποίησης την αναπληρώτρια δασκάλα ΕΑΕ, κ. Καρατζόγλου Αικατερίνη.
  • «Διαφοροποιημένη διδασκαλία» με φορέα υλοποίησης τον κ. Σαλπιγκτή Αλκιβιάδη, Σύμβουλο Εκπ/σης 2ης  ΔΙΠΕ Ν. Δράμας. Τετάρτη 29 Νοεμβρίου
  • «Ασφαλές Διαδίκτυο» με φορέα υλοποίησης τον αστυνομικό δ/ντη                           Κ. Νευροκοπίου Μωυσίδη Ιγνάτη (Διά ζώσης – 4 Δεκεμβρίου και ώρα 4:30) Χώρος διεξαγωγής 2ο Δ. Σχ. Αγίου Αθανασίου Δράμας
  • «Πρώτες Βοήθειες για τους εκπ/κούς και για τους γονείς» από το KID΄S SAVE  LIVES. Το σεμινάριο έγινε τον μήνα Νοέμβριο στο σχολείο με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών του σχολείου και των γονέων.

Επίσης στα πλαίσια της επιμόρφωσης για τον σχολικό εκφοβισμό συμμετείχαν  η δ/νση του σχολείου μας και ο υπεύθυνος κατά του σχολικού εκφοβισμού : κ. Συμεωνίδης Ιωάννης στο σεμινάριο με τίτλο:

«Ζούμε αρμονικά μαζί – σπάμε τη σιωπή» με φορέα υλοποίησης τον Δ/ντή εκπ/σης Δράμας κ. Αθανάσιο  Διαλεκτόπουλο και τον  κ. Σαλπιγκτή Αλκιβιάδη, Σύμβουλο Εκπ/σης 2ης  ΔΙΠΕ Ν. Δράμας,10 Μαρτίου 2024(https://minedu-primary2.webex.com/meet/adialektopoulos). Στο σεμινάριο δόθηκαν οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσει η φόρμα τoυ Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. κατά του σχολικού εκφοβισμού που είναι νέος θεσμός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...