Πασχαλινές Λαμπάδες – Εικαστικά (Α-ΣΤ)

Καλημέρα παιδιά! Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα και μιας και τα μαγαζιά είναι κλειστά, ευκαιρία να φιλοτεχνήσουμε τη δική μας πασχαλινή λαμπάδα. Η δραστηριότητα είναι κοινή για όλες τις τάξεις. Καλό θα είναι να μπαίνετε και στην ηλεκτρονική τάξη https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=10790

ΣΤ΄ Γεωγραφία 2 – Θρησκευτικά 1

Γεια σας παιδιά! Έλαβα από τους περισσότερους τις εργασίες και τις ζωγραφιές του 1ου φυλλαδίου Γεωγραφίας και θα τις συνθέσω σε μια ενιαία και θα σας την προωθήσω. Όσοι δεν μου έστειλαν παρακαλώ να στείλουν. Σας στέλνω ένα φυλλάδιο με δραστηριότητες της ίδιας ενότητας και δύο φυλλάδια στα Θρησκευτικά. Ένα επαναληπτικό από τη Γ ενότητα και ένα με την αναστάσιμη προσευχή. Κάποια στιγμή θα σας στείλω και ένα ακόμη φυλλάδιο σχετικό με τη Μεγάλη Εβδομάδα, οπότε να έχετε τον νου σας. Δε σας εύχομαι ακόμη λοιπόν.

Δ΄ Μαθηματικά 5 – Ιστορία 2

Γεια σας παιδιά! Σας στέλνω στα Μαθηματικά επαναληπτικό φυλλάδιο με συμμιγείς και δεκαδικούς αριθμούς και στην Ιστορία επανάληψη στην 3η ενότητα (Χρυσός Αιώνας). Σας εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα και με το καλό να βρεθούμε σύντομα!